Ca elimina ridurile de pe frunte și dintre sprâncene

Zilele trecute am stat de vorbă cu niște prieteni și a venit tema „frumusete”, și unul dintre lucrurile pe care ea îngrijorat au fost ridurile de pe frunte și fruntea: că, dacă am face se pare ca sunt intr-o stare proasta toata ziua, am o vârstă mult, că pânza cu franjuri.

YOGA FACIALA LA FRUNTE ȘI ÎNTRE SPRÂNCENE

Este adevărat că ele sunt una dintre ridurile feței, cel mai vizibil și unul dintre primii să apară, și nu sunt neapărat asociate cu pas de ani, deoarece acestea sunt strâns legate de expresii faciale.

Le-am dat câteva sfaturi și trucuri, și au fost încântați, așa că în postarea de astăzi am de gând să împărtășesc cu voi câteva sfaturi și trucuri pentru a „călcat nostru fruntea și încrunta”.

Ca elimina ridurile de pe frunte și dintre sprâncene

Ridurile de pe frunte, și mai ales cele dintre sprancene, de asemenea, cunoscut sub numele de rid of leon, sunt, cu siguranță, expresia ridurilor mai bine-cunoscute, și, probabil, cel mai „urât”, pentru că aerul de severe și dă expresie a feței noastre.

Liniile cauzate de expresii faciale sunt întotdeauna vizibile. Vom folosi aproximativ 60 de muschii faciali pentru a comunica prin limbaj oral și expresii faciale: incruntarea, ridicarea sprancenelor, râzând, grimase… Cu timpul și cu utilizarea frecventă a acestor mișcări faciale, riduri persistă și devin riduri profunde și permanente

Cauzele care apar aceste linii de expresie sunt următoarele:

Prima este din cauza contracții musculare repetate de frunte și între sprâncene, rid mecanic pielii. Unii oameni au mai marcat de linii de expresie al acestor zonă, pentru că fruncen mai mult să se încrunte sau să ridice mai multe sprâncene. Se poate întâmpla, de asemenea, că va fi mult mai probabil atunci când există probleme de vedere, deoarece tinde să îndoi ochii pentru a vedea mai bine.

Pe de altă parte, cu varsta pielea isi pierde elasticitatea și derm odată contractat, aceasta nu revine la forma sa inițială.

Prin urmare, pentru a atenua ridurile de pe frunte și „riduri de leu”, trebuie să acționeze pe două niveluri: „reparații” proprietățile pielii, folosind produse cosmetice, și de a limita contracții musculare, că hai să facem asta cu yoga facială.

Așa că am de gând să ne pună în planul de întinderea ei și „ia starea de spirit proasta de fata.”

COSMETICE PENTRU FRUNTE ȘI ÎNTRE SPRÂNCENE

Ca elimina ridurile de pe frunte și dintre sprâncene

Pentru a elimina acest tip de liniile de expresie, vom folosi produse cosmetice de așa-numitul „efect botox”.

Deși cosmetice nu va fi capabil de a limita contracții musculare, cum ar fi injectii cu botox, poți să-ți iei releul, și sunt foarte utile dacă se aplică de zi cu zi, pentru că vă permite pentru a restabili proprietățile care va pielea pierde pielii.

Ser Anti-Rid Cu Efect De Botox

Eternitate Pielea este un ser care acționează cu „botox efect”, vă mulțumim pentru că a adăugat la formula Syn-Ake, un polipeptidice, care are un efect dovedit asupra ridurilor, similar cu botox, dar fără efectele secundare ale acestora.

Cum Syn-Ake?

Acesta acționează prin blocarea receptorilor de acetilcolină, prevenind în acest fel că aceasta își exercită acțiune, și de a provoca contracția musculară, care acționează în același centru ca și toxina botulinică. Asta este de a spune că efectuează o acțiune similară cu botox cauzand muschii de a contracta și de a opri formarea de riduri.

Acesta conține, de asemenea, colagen, o componentă-cheie a țesutului pielii. Colagenul are o structura de triplu helix. Când oricare din aceste helix pauzele sunt de gând să apară ridurile. „Misiunea” de la Syn-Ake, este de a reveni la „legarea” aceste spirale, reface colagen, și de a recupera textura și elasticitatea pielii.

YOGA FACIALA LA FRUNTE ȘI ÎNTRE SPRÂNCENE

COSMETICE PENTRU FRUNTE ȘI ÎNTRE SPRÂNCENE

Am vorbit deja despre beneficiile de yoga tratament facial anti-îmbătrânire. Hai să vedem câteva exerciții specifice pentru zona dintre sprâncene și frunte.

Exercitii pentru zona dintre sprancene, lucru pe mușchiul piramidal, care este un mușchi mic, situat în spatele panoului frontal, și acționează orizontal pentru zoom in pe sprancene. Volumul care câștigă acest mușchi să fie exercitată, reduce adâncimea ridurilor existente între sprâncene, dizolvarea tensiunilor din zona.

Intre sprancene si linia parului, pe linia mediană a feței, sunt situate în cele trei puncte de Shiatsu.

Apăsați de 3 puncte într-un rând (de jos în sus, căutând întotdeauna punctele de maximă tensiune), cu degetele index sau un inel, mențineți presiunea timp de 7 secunde și relaxați-vă)

La cel de-al doilea și al treilea subliniază liniile orizontale cu trei puncte fiecare. Folosind degetul aratator, mass-media și inel degetele, pune presiune pe ele simultan timp de 7 secunde. Vom repeta de 3 ori.

 

Țineți față de plasarea degetele index și inima și golul vertical aliniat peste spațiul dintre sprâncene și frunte (degetul inelar va fi la înălțimea de sprancene, și degetul mic ne va ajuta să țineți ușor sprâncenele).

Exercita o presiune cu vârful degetelor spre interior, în direcția de os și spre exterior, ca în cazul în care doresc să se separe ușor cele două musculare burțile de fata care converg la o înălțime de sprancene.

Încercați să ridice sprâncenele, mai ales partea interioară. Repeta de 15 ori și să păstreze în ultimele 15 secunde.