Ai уезжаешь în vacanță cu un copil? Elementele care nu trebuie să uităm de grija ta

În zilele următoare, veți începe să vă bucurați de o vacanță relaxantă, și veți face acest lucru într-o companie, printre altele, de copilul tau. Acest fapt, care vă umple de fericire, pe de o parte, și, pe de altă parte, creează ai un oarecare stres, așa cum vă dați seama că nu puteți uita de a lua cu o lunga lista de elemente pentru a avea grijă de ea.

În special, scutece și restul de îmbrăcăminte-este de două tipuri de produse, care trebuie să poarte un da sau da, dar ei nu sunt singurii. Prin urmare, este foarte important să nu vă ratate din vedere, de asemenea, de a transfera aceste alte, care va avea o importanță vitală și de a avea în orice moment.

1-leagănul de călătorie

Indiferent dacă aveți de gând într-un hotel sau o casa de vacanta sau ai de gând să se bucure de vacanta in camping sau in casa bunicii, probabil, nu va fi un pătuț pentru copilul tau. Prin urmare, primul lucru ce trebuie să faceți este să întrebați dacă există și este, și în cazul în care ei vor să vă spun că nu, nu ezitați să cumpere o excursie, care are dimensiuni mai mici și care se pliază, dar care, în același mod, va permite copilul sa se relaxeze cât mai confortabil și confortabil în timpul concediului.

Cinci produselor expuse sunt cei care țara noastră modestă punct de vedere, aveți cel mai mult nevoie în timpul acestor vacanței de vară, astfel încât să puteți avea grijă de copilul lor cel mai bun mod. Cu toate acestea, există și altele care pot fi adecvate, necesare și utile, cum ar fi aceasta:

 Portabil cada de baie. Mulți dintre ei sunt părinți, că indiferent de ce merg ei la hotel sau în casa unei rude, pe care le iau decizia de a utiliza o baie, care există sau chiar în chiuvetă, dacă este un copil, pentru a avea posibilitatea de a spăla și păstrați-l curat, în orice moment. Cu toate acestea, dacă aveți mai sigură de baie pentru copilul dumneavoastră, selectați portabil model.

2-cărucior

Nu mai vorbim de faptul că sunteți, de asemenea, nu puteți uita de a lua cu tine прогулочное este un scaun care permite întreaga familie merge la plimbare pentru vacanta dumneavoastra cu un plus de confort. În acest caz, se recomandă că sunteți demni de a purta una care nu numai ca se potriveste cel mai bine la vârsta de mic, dar, de asemenea, ușor, și, de asemenea, poate fi pliat cu ușurință. Aceste ultimele două calitate sunt cruciale, pentru că este o modalitate, indiferent de ce, indiferent dacă sunteți cu mașina proprie și pe „public” vehicul, puteți să-l purta, ocupând mai puțin spațiu și nu suporta excesivă în greutate.

3-Portabil, scaun înalt

În același mod, să păstreze în minte, că el, de asemenea, scoate tine din multe necazuri și vă va oferi cât mai mult confort portabil, scaun înalt. Și astfel încât să puteți mânca în orice bar sau restaurant, știind că copilul poate sta în mod autonom, de la propriul lor loc, fără nici un adult, el a trebuit să-l ia pe genunchi. Pe piață există o mulțime de oferte de acest gen, care se îndoaie, nu взвешиваются și să ofere toate garanțiile de securitate.

Joc pătură. Dacă copilul dumneavoastră este foarte distractiv de a petrece timp în locul de joacă, nu ezitați să-l ia cu ei în această vacanță. Este nevoie de puțin spațiu și vă va permite, în momentele în care aveți nevoie de o pauza, copilul tau poate fi pe același divertisment.

Igienic set. Este posibil să aveți o geantă sau o valiză cu haine copilului tau, dar, de asemenea, cu toate igienice mijloace. Cu toate acestea, nu trebuie să pierdem din vedere faptul că pe piață sunt vândute specifice kituri, care vă va permite să aveți toate aceste elemente stocate într-un loc comod, pentru purtarea de cosmetician.

4-Umbrele de soare

În cazul în care în aceste zile de vacanță, veți fi pe plaje sau piscine, trebuie să nu uităm, de asemenea, purta o umbrelă, pentru ca copilul să fie convenabil este protejat de razele solare. Este adevărat că, în aceste spații, de obicei, închirieri aceste menționate obiecte, dar dacă aveți de gând să-și petreacă câteva zile, vei primi mult mai ieftin să-l ia de acasă.

Când vorbim despre geanta, nu am menționăm propriul dvs., și unul care ar trebui să includă toate și fiecare dintre elementele necesare de care aveți nevoie pentru a purta cu tine, atunci când ieși din casă cu cei mici. Astfel, în aceeași ar trebui să fie incluse de la mamelon la sticle, care trece prin scutece, unele jucării, net de îmbrăcăminte, în Cazul în care pata, pieptene… Alții, de asemenea, соотвествующие detalii.